ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا | 1 بسته |
کالباس و یا ژامبون مرغ خرد شده | 250 گرم |
خیار شورخرد شده | 300 گرم |
ذرت پخته (کنسرو ذرت) | 300 گرم |
سس سفید | به مقدار لازم |
زیتون خرد شده | 300 گرم |
هویج رنده شده | 100 گرم |
نخود فرنگی پخته شده | 200 گرم |
نمک و فلفل و آبلیمو | به مقدار لازم |
کاهو ریز خرد شده | در صورت تمایل چند برگ |
دستور تهیه سالاد ماکارونی :
ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی های شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.
تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط می کنیم و ماکارونی را با مواد مخلوط کرده و در انتها سس، نمک، فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.
می توانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید، اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است می توانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیق تر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کم تر شده و سالاد سالم تر و کم کالری تری خواهید داشت.
می توانید سالاد ماکارونی را گوجه و ذرت و کالباس تزیین کنید
درباره این سایت