در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که در هر استان کشور سر سفره های سحر و افطار قرار می گیرد از زبان ن قدیمی این مناطق معرفی خواهد شداین دستورالعمل هاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایده های متنوعی را برای اجرا در دسترس تان قرار خواهد داد.این غذا هنگام افطار سر سفره اهالی خطه کرمان قرار می گیرد.

 

مواد لازم آش گندم شیر مخصوص افطار :

 

 
 نخود  یک لیوان
 گوشت با استخوان  نیم کیلو
 نمک، زرد چوبه و فلفل  به میزان لازم
 کشک ساییده شده  به مقدار کافی
گندم شیر دو لیوان
رشته آش مقداری
سیر و نعنا داغ به مقدار لازم
پیاز یک عدد

 

روش تهیه آش گندم شیر مخصوص افطار :

گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت ها را له کرده سپس گندم شیر را اضافه کرده و پس از پخت آن مقداری کشک به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه کنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کاملاً بپزد.

طرز تهیه گندم شیر:

ابتدا گندم ها را با آسیاب به صورت بلغور درآورید و به وسیله الک کردن آرد آن را کاملاً جدا کنید. پس از آن گندم ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک بپزید و روی پارچه ای داخل قابلمه ریخته تا کاملاً خشک شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان کرمان مورد استفاده قرار می گیرد.


بهداشت و سلامت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شهد شهود دوار فروش تخصصی سگ ژرمن شپرد | 09121268546 ايثار گلستان ادب ، علمي ، فرهنگي ، معرفتي سئو وردپرس Justin آتلیه عکاسی و فیلمبرداری فروش کرم پودر و لوازم آرایشی به کل ایران آشپزی ابوالقاسم کریمی(Abolghasem Karimi)